Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Buskørsel​

​Vi sørger for at transportere jer sikkert til alle kroge af landet.

​Læs mere her​

Kontakt os

Busrejser

​Vi hjælper med transport for foreninger og sportsklubber til udflugter eller udlandsrejser.

​Læs mere her

Kontakt os

Turistkørsel i Danmark og udlandet

Vi hjælper med turistkørsel i hele Danmark samt i udlandet.

​Læs mere her

Kontakt os

Stor erfaring i handicapkørsel

Vi har stor erfaring i handicapkørsel og med gangbesværede, og vi har busser der kan transportere op til 14 kørestole.

​Læs mere her

Kontakt os​

Bestil en bus

Vi er dit sikre valg inden for persontransport.

​Læs mere her​

Kontakt os​

Busselskab der tilbyder buskørsel i ind- og udland

Skal du bruge en bus til f.eks. turistkørsel, handicapkørsel eller en busrejse? Så book en bus hos os! Hos Olesens Busser er vi et bredtfavnende busselskab med mange års erfaring inden for bustransport. Vi er derfor dit sikre valg, når det kommer til busservice – uanset om du er privatkunde eller repræsenterer en virksomhed. Vores store erfaring gør os både fleksible og professionelle i vores tilrettelæggelse af turen, og vi kan hjælpe dig både i hverdagen såvel som i weekender og ferier.

Vi tilbyder bustransport helt lokalt i områderne omkring Støvring, Aalborg og Rebild Kommune, men også i det øvrige Jylland samt resten af Danmark og udlandet. Det skal i den forbindelse nævnes, at vores busselskab naturligvis også kører med grupper. Vi har f.eks. et fast samarbejde med Ældre Sagen i Hobro, som vi ofte kører på busture i Jylland med.

Bustransport med kompetente chauffører

Chaufførerne i vores busselskab er professionelle og veluddannede. De har altid fokus på kunden og kan hjælpe i mange forskellige situationer.

Vi kan hjælpe vores kunder med flere forskellige former for bustransport og busservice, og vi har bl.a. specialiseret os inden for:

​Fælles for alle vores chauffører er, at de vægter vores kunders sikkerhed og tryghed højt. Vores handicapbusser lever op til alle sikkerhedskrav. Vores taxaer har plads til 8 personer, og vores skolebusser har seler, så alle børnene kan blive spændt fast.

Derudover har vores taxachauffører et stort kendskab til lokalområdet i Rebild Kommune – og de er samtidigt også alle kvalificerede til at køre i hele Danmark og i udlandet. Kontakt os gerne for en konkret pris på buskørsel.

​Hvad koster busservice?

Book en bus hos os! Vi tilbyder gode og konkurrencedygtige priser på buskørsel. Priserne varierer naturligvis alt efter, hvilken tur der er tale om. Det varierer typisk efter, hvilken form for buskørsel du har behov for samt hvor langt, der skal køres. Du får dog altid buskørsel til en skarp pris, når du vælger os. Det kan derfor sagtens gøres billigt, når du har brug for et kompetent busselskab, der kan yde lige netop den busservice, du har brug for.​

Book en bus – få en god pris på buskørsel

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din buskørsel, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi lytter gerne til dine ønsker og er meget fleksible. Du kan derfor få bustransport, der er skræddersyet til dit behov.

Ring til os i dag på telefon 98 37 11 50 eller skriv til e-mail info@olesens-busser.dk.

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Google og Facebook

Besøg os på Facebook

På Facebook kan du blandt andet følge med i vores arbejde
​og se billeder fra vores busture i ind- og udland.

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk