Busudlejning: Vi tilbyder leje af bus med chauffør

Har du brug for leje af bus med chauffør? Så er du kommet til det rette sted. Hos Olesens Busser er vi dit sikre valg inden for persontransport. Med mange års erfaring inden for branchen er vi fleksible og professionelle i tilrettelæggelsen af forskellige former for transport, i såvel hverdagen som i weekender og ferier.

Udlejning af bus for alle målgrupper

Vi tilbyder blandt andet busleje til privatpersoner og erhverv, der skal bruge en bus til et arrangement eller en busrejse.

Vi har base i Støvring i Rebild kommune syd for Aalborg. Vores primære kundegruppe er derfor i Jylland, men vi tilbyder også udlejning af bus i resten af landet, samt udlandet.

Leje af bus med chauffør der hjælper med alt praktisk ved busleje

​Vores chauffører giver gerne en hjælpende hånd med praktiske foranstaltninger undervejs. På længere ture skal der tilrettelægges stop for indtagelse af frokost m.m. 

Er der i den forbindelse brug for en ekstra hånd til at få dette organiseret, hjælper vi gerne til. Vi stiller gerne bussens faciliteter til rådighed.​​

Kontakt vores busudlejning og få et uforpligtende tilbud på busleje

Er du interesseret i at høre mere om vores udlejning af bus, eller kunne du tænke dig en pris på leje af bus med chauffør, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på busudlejning. Ring og hør mere på telefon 98 37 11 50 eller skriv til vores e-mail info@olesens-busser.dk.​

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottominfo@olesens-busser.dk