✓ Alle former for persontransport​

✓ Jævnlig kontrol af udstyr og busser​

✓ Sikkerhed og service i højsædet​​

Busudlejning: Vi tilbyder leje af bus med chauffør

Har du brug for leje af bus med chauffør? Så er du kommet til det helt rette sted. Lej en bus hos Olesens Busser er vi dit sikre valg inden for bustransport. Med mange års erfaring inden for branchen er vi fleksible og professionelle i tilrettelæggelsen af forskellige former for transport, i hverdagen såvel som i weekender og ferier.

Udlejning af bus for alle målgrupper

Vi tilbyder bl.a. busleje til privatpersoner og erhverv, der skal bruge en bus til et arrangement, en busrejse eller anden form for buskørsel.

Vi har base i Støvring i Rebild Kommune syd for Aalborg. Vores primære kundegruppe er derfor i Jylland, men vi tilbyder også udlejning af bus i resten af landet samt i udlandet. Vi kan derfor være det helt rigtige sted at leje en bus. 

Leje af bus med chauffør, der hjælper med alt det praktiske ved busleje

Vores chauffører giver gerne en hjælpende hånd med praktiske foranstaltninger undervejs. På længere ture skal der tilrettelægges stop for indtagelse af frokost med mere.

Er der i den forbindelse brug for en ekstra hånd til at få dette organiseret, hjælper vi gerne til, når du lejer en bus hos os. Vi stiller gerne bussens faciliteter til rådighed i forbindelse med udlejning af busser. ​​

Hvad koster det at leje en bus med chauffør?

​Prisen for at leje en bus vil variere fra tur til tur. Vores priser afhænger typisk af, hvor langt du skal køre, og hvor mange passagerer der skal være plads til i bussen. Det påvirker nemlig, hvilken størrelse bus du skal leje.

Når du lejer en bus hos, kan du få en skarp pris. Du kan derfor sagtens leje en billig bus, uden der bliver gået på kompromis med servicen eller turens forløb.

Kontakt vores busudlejning og få et uforpligtende tilbud på busleje

Er du interesseret i at høre mere om vores udlejning af bus, eller kunne du tænke dig en pris på leje af bus med chauffør, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på busudlejning. Ring og hør mere på telefon 98 37 11 50 eller skriv til vores e-mail info@olesens-busser.dk.​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Google

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk