Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Busudlejning: Vi tilbyder leje af bus med chauffør

Har du brug for leje af bus med chauffør? Så er du kommet til det helt rette sted. Lej en bus med chauffør hos Olesens Busser

Vi er dit sikre valg inden for bustransport. Med mange års erfaring i branchen er vi fleksible og professionelle i tilrettelæggelsen af forskellige former for transport – i hverdagen såvel som i weekender og ferier.

Udlejning af bus for alle målgrupper

Vi tilbyder bl.a. udlejning af bus til privatpersoner og erhverv, der skal bruge en bus til et arrangement, en busrejse, en bustur eller anden form for buskørsel. Vi tilbyder desuden også taxakørsel og handicapkørsel.

Vi har base i Støvring i Rebild Kommune – syd for Aalborg. Vores primære kundegruppe er derfor i Jylland, men vi tilbyder også leje af bus med chauffør i resten af landet samt i udlandet. Lej en bus hos os – uanset hvor du bor henne!

Lej en bus med chauffør til en god pris

Vores chauffører giver gerne en hjælpende hånd med praktiske foranstaltninger undervejs. På længere ture skal der f.eks. tilrettelægges stop, så der kan spises frokost eller lignende. 

Er der i den forbindelse brug for en ekstra hånd til at få dette organiseret, hjælper vi gerne til, når du bestiller busudlejning hos os. Vi stiller gerne bussens faciliteter til rådighed.

Lej en bus med chauffør til en skarp pris hos os. Du kan sagtens leje en billig bus, uden der bliver gået på kompromis med servicen eller turens forløb.

Kontakt os og få et godt tilbud på busudlejning

Er du interesseret i udlejning af bus? Og kunne du måske tænke dig en konkret pris på leje af bus med chauffør? Så er du meget velkommen til at kontakte os for mere information.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på busudlejning. Ring og hør mere på telefon 98 37 11 50 eller skriv til vores e-mail info@olesens-busser.dk.

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Google

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk