Busrejser og turistkørsel i ind- og udland

​Når du skal planlægge busrejser for din virksomhed, en større gruppe af venner eller andet, kan vi hos Olesens Busser i Støvring hjælpe dig.

Vores turistbus kører både lokalt og internationalt

​Vores administrationspersonale og professionelle chauffører er rutinerede i busudflugter og turistkørsel i ind- og udland og kan derfor hjælpe dig med at koordinere disse, så du som arrangør ikke skal bekymre dig om noget undervejs. Vi lægger vægt på, at I med vores turistbus får en behagelig tur.

Vi tilbyder både lokal turistkørsel i Rebild kommune og omegn, samt Aalborg og det øvrige Jylland, men vi tilbyder også busrejser og anden buskørsel til øvrige landsdele i Danmark og udlandet. 

Vi kan desuden både tilbyde taxakørsel og handicapkørsel, ligesom vi også tilbyder udlejning af busser. Hør mere om endagsture og længere busrejser herunder.

Vi er medarrangør ved busrejser med turistbus

Når man skal planlægge busudflugter, er der en del, der skal tages hensyn til i forhold til logistikken. Gennem vores mange år med turistkørsel har vi erfaring med at få alle brikkerne til at falde på plads, og vi kan derfor hjælpe dig med at arrangere dine busrejser.

​Vi kan blandt andet hjælpe med at planlægge turen, samt kørslen, hvis du skal arrangere en rejse med bus. Vi kan foreslå gode udflugtsmål, hvad end rejsen foregår i Danmark eller i udlandet. Dertil kommer, at vores kompetente chauffører har kendskab til reglerne i de forskellige lande.

Vi samarbejder med rejseselskaber ved turistkørsel og busudflugter

I forbindelse med turistkørsel og busrejser samarbejder vi med tre rejseselskaber. Det er Nilles rejser, Vitus rejser og Fogt rejser, som vi i mange år har haft et godt samarbejde med. 

Rejseselskaberne står for at arrangere hoteller og udflugtsmål, mens vi står for at få jer sikkert frem til feriedestinationen og udflugterne.

Få en snak omkring busrejser og busudflugter til en fordelagtig pris

Skal du bruge en turistbus, eller ønsker du at bestille busrejser gennem os, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 37 11 50 eller e-mail info@olesens-busser.dk

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ligesom alle henvendelser naturligvis også er helt uforpligtende.

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottominfo@olesens-busser.dk