Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ung-rejser i ind- og udland

Tag på ungdomsrejser med bus

Skal du arrangere en ungdomsrejse for en større eller mindre gruppe unge, og foretrækker I at blive transporteret i bus? Så står vi hos Olesens Busser altid klar til at være jeres transportmiddel. Vi tilbyder forskellige former for ung-rejser med bus i både ind- og udland af en eller flere dages varighed.

Vores busselskab er beliggende i Støvring, og vi har derfor mulighed for afhentning i både lokalområdet, herunder det øvrige Rebild, Aalborg og omegn samt i resten af Jylland.

Hvor skal destinationen gå til?

Ung-rejser og andre former for grupperejser med bus er et populært valg. Det er en nem måde at blive transporteret rundt på både til og fra destinationen, men vi kan også stå for at køre jer rundt mellem de forskellige seværdigheder.

Der er mange forskellige destinationer, turen kan gå til. Her er et populært valg især Tyskland, hvor mange for eksempel vælger at tage en busrejse til Berlin, der både byder på et væld af spændende seværdigheder, gode spisesteder og et bredt udvalg af barer og natklubber.

Vi hjælper gerne med planlægningen

Vi samarbejder med tre forskellige rejseselskaber, herunder Nilles Rejser, Fogt Rejser og Vitus Rejser. Vi kan derfor hjælpe jer med at planlægge rejsen, uanset om den skal gå til Berlin eller en anden spændende storby i Europa. Vi kan blandt andet hjælpe med at arrangere forskellige udflugtsmål eller overnatning på hoteller, men vi kan selvfølgelig også bare hjælpe jer med at komme sikkert frem til destinationen.

Kontakt os og hør mere om vores ung-rejser

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ung-rejser, for at få hjælp til planlægningen eller for at få beregnet en skræddersyet pris på rejsen.

Vi har stor erfaring i at arrangere grupperejser for unge i indland og udland, og vi sørger for en behagelig kørsel til rimelige priser.

Har du nogle spørgsmål omkring vores ung-rejser, vores øvrige busture eller noget helt tredje, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk