Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Taxakørsel i hele landet: Prøv en taxa til 8 personer

Skal du bruge en taxa? Enten en almindelig eller en taxa til 8 personer? Vi sender en taxa hurtigst muligt, når du ringer til vores taxanummer 98 37 11 50. Vores vognpark gør, at vi har minimale ventetider på taxakørsel i hele vores lokalområde, herunder Støvring, Aalborg, Rebild Kommune og omegn. Olesens Busser kører selvfølgelig også længere ture i Jylland eller resten af Danmark, hvis vores kunder ønsker det.

Vores biler har plads til op til 8 personer. Dette gør det muligt for en større gruppe at tage af sted i taxa sammen.

Taxa med fokus på god service og høj kvalitet

Selvom vi har lokalområde i Rebild Kommune, kører vi også taxa i hele Danmark. Derfor kan du forudbestille en længere tur. Ved længere taxakørsler, såvel som små lokalture, er vores chauffører servicemindede. De er vant til omskiftelighed og håndterer alle situationer med høj professionalisme.

Vi har mange års erfaring inden for personkørsel

Vi har mange års erfaring med at holde drift af taxa og har derfor øget fokus på kvaliteten af vores ture samt at levere en professionel service. Derfor kan vi, udover taxakørsel, tilbyde dig:

Alle vores chauffører er rutinerede i at hjælpe ved alle former for personkørsel. Det sikrer dig en god tur fra dør til dør, når du vælger taxakørsel hos os – uanset om I bestiller en taxa til 8 personer eller blot til 1 enkelt person.

Vores chauffører er alle lokalkendte og har mange års erfaring med taxakørsel. Det gør, at vi, udover lokalkendskab, kan tilbyde et højt serviceniveau, når du vælger at køre taxa hos os.

Kontakt os for at bestille taxakørsel

Skal du bruge en taxa? Ring til os i dag på telefon 98 37 11 50. Du kan også skrive til vores e-mail info@olesens-busser.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at forudbestille en vogn til taxikørsel.

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 24 anmeldelser på Google

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk