Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skolerejser med bustransport

Er det blevet tid til en skoleudflugt?

Der er rigtig mange forskellige muligheder, når det er blevet tid til en skoleudflugt. Det kan være, at der er tale om en endagstur til en destination i Jylland, eller det kan være, at det er blevet tid til en udlandsrejse for hele klassen.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så hjælper vi hos Olesens Busser i Støvring gerne med transporten. Vi har stor erfaring inden for skolerejser og -udflugter, som vi ofte varetager for skoleklasser i Aalborg, Rebild og omegn, men også i resten af Jylland.

Vi tilbyder kørsel i ind- og udland

Når det kommer til skolerejser, så tilbyder vi både kørsel i ind- og udland. Måske skal turen gå til en lejrskole på Bornholm? Eller hvad med en tur til Berlin?

Vi sørger gerne for transporten, uanset om destinationen er i Danmark eller i udlandet. Ofte er Tyskland et populært valg, når rejsen går til udlandet, og især i Berlin er der mange spændende seværdigheder, samtidig med at det ligger forholdsvist tæt på Danmark. Vi kører dog også gerne til mange andre europæiske storbyer, hvis det er her, I ønsker at komme til.

Skal vi hjælpe til med planlægningen af turen?

Der kan være meget at se til, når rejsen skal planlægges. Hvis der er tale om mere end en dagstur, så skal der for eksempel findes overnatningsmuligheder, og for at få mest muligt ud af selve busturen kan det også være, at der skal indlægges stop undervejs, hvis vi kommer forbi nogle spændende seværdigheder eller udflugtsmål på vejen. Vi hjælper gerne til med planlægningen af hele turen, hvis der er behov for det.

Kontakt os og hør mere om vores skolerejser

Kunne du tænke dig at høre mere om vores skolerejser? Så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog omkring, hvordan vi kan hjælpe dig og din skoleklasse. Har du nogle spørgsmål omkring vores ture, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en rejse, så hører vi naturligvis også gerne fra dig.

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk