Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Handicapkørsel og mulighed for leje af handicapbus

Hos Olesens Busser har vi stor erfaring med handicapkørsel. Vores servicemindede chauffører har alle erfaring med handicapkørsel og vil altid være behjælpelige under jeres udflugt. Dette gør, at vi kan tilbyde tryg og sikker kørsel for jer. 

Vores busser/biler er alle udstyret til at klare alle former for handicaptransport – og vi tilbyder desuden også leje af handicapbus.

Vores busselskab har base i Støvring og har et godt kendskab til lokalområdet i Rebild Kommune og Aalborg. Vi kan både tage jer med på ture i lokalområdet, andre steder i Jylland, det øvrige Danmark eller til udlandet.

Vi tilbyder leje af handicapbus ved udflugter

Er I flere kørestolsbrugere eller gangbesværede, som skal på udflugt, kan I med fordel benytte jer af leje af handicapbus. Det kan f.eks. være institutioner, plejehjem eller andet. Vi har forskellige liftbusser, hvor der er plads til 51 personer eller op til 14 kørestole samt 20 siddende passagerer.

Vores erfaring med handicapkørsel gør, at vi har kendskab til hvilke udflugtsmål, der er let tilgængelige og hensigtsmæssige for kørestolsbrugere og gangbesværede. Derfor kan vi også hjælpe med at arrangere udflugten, hvis I ønsker det.

Vi har mange hjul på vejene og kan derfor også tilbyde både taxakørsel og turistkørsel og andre busture. Er du interesseret i ganske almindelig busudlejning, kan vi også hjælpe med dette.

Godkendt udstyr til handicapkørsel

Alt vores udstyr er godkendt og testet, og det lever dermed op til alle sikkerhedsbestemmelser. Derudover er vores chauffører kompetente, servicemindede og har stor erfaring med betjening af handicappede. Dette gør, at vi kan tilbyde tryg og sikker handicapkørsel.

Kontakt os for mere information og et godt tilbud

Er du interesseret i leje af handicapbus eller ønsker du en konkret pris på handicapkørsel? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en handicapbus eller andet. Kontakt os på telefon 98 37 11 50 eller e-mail info@olesens-busser.dk.

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Google

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk