Kontakt Olesens Busser​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Handicapkørsel i Nordjylland

Hos Olesens Busser har vi stor erfaring med handicapkørsel. Vores kompetente chauffører har alle stor erfaring med at betjene handicappede og kan både hjælpe med at bære den handicappede over i stolen, samt at læsse kørestol, rollator eller andet udstyr. Vores biler er derfor udstyret til at klare alle former for handicapkørsel.

Vi har base i Støvring og har et godt kendskab til lokalområdet i Rebild kommune. Vi kan dog både tage jer med på ture i lokalområdet, andre steder i hele Danmark eller til udlandet, når vi tilbyder handicapkørsel.

Vi tilbyder kørsel ved udflugter

Er I flere kørestolsbrugere eller gangbesværede som skal på udflugt, såsom institutioner, plejehjem eller andre kan vi hjælpe jer med at komme med den samme bus. Vi har en liftbus, hvor der er plads til både 10 kørestolsbrugere og 30 siddende passagerer.

Vores erfaring med handicapkørsel gør, at vi har kendskab til, hvilke udflugtsmål, der er lettilgængelige og hensigtsmæssige for kørestolsbrugere og gangbesværede. Derfor kan vi hjælpe dig med at arrangere udflugten.

Godkendt udstyr til handicapkørsel

Alt vores udstyr er godkendt og testet og lever dermed op til alle sikkerhedsbestemmelser. Derudover er vores chauffører kompetente, serviceminded og har stor erfaring med betjening af handicappede. Dette gør, at vi kan tilbyde tryg og sikker handicapkørsel.

Ring til 98 37 11 50 eller skriv til os på e-mail olesens-busser@post.tele.dk for at bestille handicapkørsel.​

Olesens Busser på Google+​

Vi tilbyder følgende

Buskørsel

Taxikørsel

Handicapkørsel

Busrejser

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
9530 Støvring

Telefon: 98 37 11 50

CVR: 21305278

E-mail: Send en e-mail

Olesens Busser v/Oluf Nørregaard Nielsen
Hobrovej 172
9530 Støvring
Tlf.: 98 37 11 50
CVR: 21305278
E-mail: olesens-busser@post.tele.dk