Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Pensionistrejser med bus

Vi tilbyder seniorrejser i ind- og udland

Hos Olesens Busser har vi stor erfaring med at arrangere pensionistrejser med bus i både ind- og udland. Vi har blandt andet et fast samarbejde med Ældre Sagen i Hobro, hvor vi står for bustransporten, når medlemmerne skal på udflugt.

Vi tilbyder seniorrejser med påstigning og afstigning i henholdsvis Støvring og det øvrige Rebild, Aalborg og i flere andre dele af Jylland. Dette aftales individuelt i forbindelse med planlægningen af rejsen.

Vi sikrer en tryg og behagelig kørsel

Det er vigtigt for os, at du og de øvrige passagerer i vores busser får en god oplevelse, når vi skal stå for transporten i forbindelse med pensionistrejser. Derfor er vores buschauffører altid servicemindede og respektfulde, og de sørger for at sikre en både tryg og behagelig kørsel.

Få hjælp til planlægningen af rejsen

Der er mange forskellige muligheder for, hvor rejsen skal gå til. Vi tilbyder både pensionistrejser til udlandet, herunder for eksempel Tyskland, men vi tilbyder også pensionistture i Danmark. Det kan for eksempel være, at du ønsker at arrangere en tur til Bornholm eller til Fanø. Vi hjælper dog ikke kun med selve transporten. Vi hjælper også gerne til med selve planlægningen af rejsen. Vi samarbejder i den forbindelse blandt andet med Vitus Rejser, Fogt Rejser og Nilles Rejser, som kan arrangere forskellige udflugtsmål og overnatning på hoteller.

Kontakt os og hør mere om vores pensionistrejser

Vi vil gerne hjælpe til med at sikre, at rejsen for pensionisterne bliver som ønsket. Har du nogle spørgsmål omkring vores pensionistrejser, har du brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe til i forbindelse med planlægningen, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på transporten? Så kontakt os gerne i dag for en indledende snak om dine ønsker og behov. Vi tilbyder mange forskellige seniorrejser i både indland og udland, uanset om der er tale om udflugter af en enkelt dags varighed eller over flere dage.

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk