Handicapkørsel for kørestolsbrugere og gangbesværede​

​Hos Olesens Busser har vi stor erfaring med handicapkørsel. Vores servicemindede chauffører har alle stor erfaring med handicapkørsel og vil altid være behjælpelige under jeres udflugt eller anden tur. Dette gør, at vi kan tilbyde tryg og sikker kørsel for jer. Vores biler er derfor udstyret til at klare alle former for handicapkørsel.

​Vi har base i Støvring og har et godt kendskab til lokalområdet i Rebild kommune. Vi kan dog både tage jer med på ture i lokalområdet, andre steder i hele Danmark eller til udlandet.​

Vi tilbyder kørsel ved udflugter

Er I flere kørestols brugere eller gangbesværede, som skal på udflugt, såsom institutioner, plejehjem eller andet, kan vi hjælpe jer med at komme på samme udflugt. Vi har forskellige liftbusser, hvor der er plads til 51 personer eller op til 14 kørestole samt 20 siddende passagerer.

Vores erfaring med handicapkørsel gør, at vi har kendskab til, hvilke udflugtsmål der er lettilgængelige og hensigtsmæssige for kørestols brugere og gangbesværede. Derfor kan vi også hjælpe dig med at arrangere udflugten.

Godkendt udstyr til handicapkørsel

Alt vores udstyr er godkendt og testet, og det lever dermed op til alle sikkerhedsbestemmelser. Derudover er vores chauffører kompetente, serviceminded og har stor erfaring med betjening af handicappede. Dette gør, at vi kan tilbyde tryg og sikker handicapkørsel.​

Ring på telefon 98 37 11 50 eller skriv til os på e-mail info@olesens-busser.dk  for at bestille handicapkørsel. 

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottominfo@olesens-busser.dk