Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Endagsture med bus til gode priser

Mangler du en bus til en bustur? Eller er du ved at arrangere en endagstur med bus? Hos Olesens Busser står vi klar til at hjælpe med alverdens former for busture og længere busrejser

Vi holder til i Støvring, hvor vi hjælper mange af de lokale i Rebild Kommune, hvad enten det er en taxi tur lokalt i Støvring eller en bustur til Rebild Bakker.

Vi er dog ikke begrænset til disse områder. Vi tilbyder nemlig busture i hele Danmark og udlandet. Skal du på en bustur til f.eks. Prag, Berlin, Malmø, Amsterdam eller noget helt femte, så hjælper vi også gerne der. Derudover hjælper vi også gerne med taxakørsel, handicapkørsel og andre former for transport og busudlejning.

Endags-busture med professionelt busselskab

Vi er et professionelt busselskab, der kan hjælpe med busture til en masse forskellige destinationer. Vi hjælper gerne med at arrangere endags-busture, hvis du mangler inspiration til, hvor turen skal gå hen.

Vi står klar både med anbefalinger og kompetente chauffører, der er klar til at tage dig med på længerevarende og endagsture med bus.

Hvad koster 1-dags-bustur i Danmark?

Prisen for 1-dags-bustur i Danmark varierer fra kunde til kunde. Det afhænger meget af, hvor langt vi skal køre. Derudover afhænger det også af, hvor mange passagerer, der skal være plads til i bussen.

Når du vælger at arrangere dine endagsture med bus hos os, kan vi sagtens tilbyde dig en billig løsning. 

Vi har nemlig konkurrencedygtige priser på alle busture.

Kontakt os og hør mere om endagsture med bus

Vi kan hjælpe med busser og chauffører til alverdens former for endags-busture. Vi hjælper også gerne ved længere busture, hvis du f.eks. skal til udlandet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din bustur, er du velkommen til at kontakte os – også hvis du mangler inspiration til destinationen. 

Du kan kontakte os på telefon 98 37 11 50 eller e-mail info@olesens-busser.dk.

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Google

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk