Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Efterskolerejser i Danmark og udlandet

Vi tilbyder alt fra endags- til flerdagesture

Efterskolerejser er blandt andet med til at ryste eleverne godt sammen, styrke det sociale sammenhold og ikke mindst at give eleverne undervisning uden for de kendte rammer på efterskolen. Hos Olesens Busser har vi stor erfaring i at stå for transporten, når efterskoleeleverne skal af sted på tur i enten en eller flere dage.

Vi tilbyder både efterskolerejser i Danmark og i udlandet. Da vi selv holder til i Støvring, har vi ofte opsamlingspunkter i lokalområdet og resten af Rebild samt i Aalborg og omegn, men vi kommer også gerne og afhenter eleverne fra efterskoler i resten af Jylland.

Hvor går turen til?

Der er mange forskellige valgmuligheder, når destinationen skal vælges. Når det kommer til efterskolerejser, er især Berlin eller andre storbyer i Tyskland et populært valg, men vi tilbyder også rejser til mange andre europæiske storbyer.

Måske skal turen blot gå til et sted i Danmark. Det kan for eksempel være til Bornholm, Sjælland eller Fanø. Vi kommer gerne med forslag, hvis du ikke allerede selv har en klar plan for, hvor rejsen skal gå til.

Vi kan være med hele vejen fra planlægningen til transporten

Vi kan i det hele taget være med hele vejen lige fra planlægningen af rejsen til, at vi sørger for bustransporten til og fra destinationen og mellem de forskellige seværdigheder eller udflugtsmål. Vi samarbejder med tre forskellige rejseselskaber; Nilles Rejser, Vitus Rejser og Fogt Rejser, som blandt andet kan hjælpe med at arrangere overnatning på hoteller og komme med forslag til forskellige udflugter.

Vi kan også blot stå for selve bustransporten, hvis du selv ønsker at stå for planlægningen af turen. Vores servicemindede og professionelle chauffører sørger altid for en både tryg og behagelig bustur, og vi har stor erfaring i at køre med unge mennesker.

Kontakt os og hør mere om vores efterskolerejser

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at rejse med efterskole i samarbejde med vores busselskab. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den ønskede rejse, hvis du ønsker det.

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk