Kontakt Olesens Busser​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Busrejser ind- og udland

Når du skal planlægge busrejser for din virksomhed, større gruppe af venner eller andet kan vi hos Olesens Busser hjælpe dig.

Vores administration og professionelle chauffører er rutinerede i ture i ind- og udland og kan derfor hjælpe dig med at koordinere dine busrejser så du, som arrangør, ikke skal bekymre dig om noget undervejs. Vi lægger vægt på, at I med vores buskørsel får en behagelig tur.

Vi er medarrangør ved busrejser

Når man skal planlægge busrejser er der en del der skal tages hensyn til i forhold til logistikken. Gennem vores mange år med buskørsel har vi erfaring med at få alle brikkerne til at falde på plads, og kan derfor hjælpe dig med at arranger dine busrejser.

Vi kan derfor hjælpe med at planlægge samt transporter hvis du skal arrangere rejser med buskørsel. Vi kan foreslå gode udflugtsmål, hvad end rejsen foregår i Danmark eller i udlandet. Dertil kommer at vores kompetente chauffører har kendskab til reglerne i forskellige lande.

Vi samarbejder med rejseselskaber

I forbindelse med busrejser og –ture samarbejder vi med tre rejseselskaber. Det er Nilles rejser, Vitus rejser og Fogt rejser, som vi i mange år har haft et godt samarbejde med. Rejseselskabet, står for at arrangere hoteller og udflugtsmål, mens vi står for at få jer sikkert frem til feriedestinationen og udflugterne.

Ring til 98 37 11 50 eller skriv til e-mail olesens-busser@post.tele.dk for at bestille busrejser i Danmark eller udlandet.​

Olesens Busser på Google+​

Vi tilbyder følgende

Buskørsel

Taxikørsel

Handicapkørsel

Busrejser

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
9530 Støvring

Telefon: 98 37 11 50

CVR: 21305278

E-mail: Send en e-mail

Olesens Busser v/Oluf Nørregaard Nielsen
Hobrovej 172
9530 Støvring
Tlf.: 98 37 11 50
CVR: 21305278
E-mail: olesens-busser@post.tele.dk