Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Grupperejser, pensionistture og dejlige busture i Danmark eller til udlandet i én eller flere dage

Når du skal planlægge busrejser for din virksomhed, en større gruppe af venner eller andet, kan vi hos Olesens Busser hjælpe dig. Det kan f.eks. være, at I drømmer om en bustur til Tyskland fra København eller andet. Vi tilbyder bus- og turistkørsel for alle grupper – lige fra skoler og andre offentlige institutioner til grupper af pensionister. Vi har bl.a. et fast samarbejde med Ældre Sagen i Hobro.

Vores buschauffører er altid respektfulde og servicemindede. Du er derfor sikker på, at du får en tryg og god bus​tur, når du bestiller en busrejse hos os. Vi holder til i Støvring i Rebild Kommune, tæt på Aalborg, men tilbyder busudflugter i hele Jylland samt resten af Danmark og udlandet, hvis dette ønskes.

Vi tilbyder bus- og turistkørsel både lokalt og internationalt

Vores administrationspersonale og professionelle chauffører er rutinerede i busudflugter og turistkørsel – og generelt busrejser i både ind- og udland. Vi kan derfor hjælpe dig med at koordinere din rejse, så du som arrangør ikke skal bekymre dig om noget undervejs. Vi lægger stor vægt på, at I får en behagelig tur i vores turistbus.

Vi kan desuden tilbyde taxakørsel og handicapkørsel, ligesom vi også tilbyder udlejning af busser. Læs mere om endagsture og længere busrejser herunder.

Vi hjælper gerne med at planlægge jeres tur!

Når man skal planlægge en busudflugt eller en ferie, er der en del, der skal tages hensyn til i forhold til logistikken. Rejser med bus kan nemlig kræve en større planlægning. Gennem vores mange års erfaring med turistkørsel, har vi erfaring med at få alle brikkerne til at falde på plads. Vi kan derfor hjælpe dig med at arrangere din busrejse.

Vi kan hjælpe med at planlægge turen samt kørslen, hvis du skal arrangere en tur, f.eks. en busrejse til Tyskland eller anden form for leje af turistbus. Vi kan foreslå gode udflugtsmål, uanset om rejsen foregår i Danmark eller i udlandet. Dertil kommer, at vores kompetente chauffører har kendskab til reglerne i de forskellige lande, når det kommer til bus- og turistkørsel – f.eks. hvis I gerne vil på busrejse til Berlin eller en anden europæisk storby.

Rejser med bus i samarbejde med rejseselskaber

I forbindelse med turistkørsel og busrejser samarbejder vi med 3 andre rejseselskaber. Det er Nilles Rejser, Vitus Rejser og Fogt Rejser, som vi i mange år har haft et godt samarbejde med.

Rejseselskaberne står for at arrangere hoteller og udflugtsmål, mens vi står for rejsen med bus. Vi får jer sikkert frem til feriedestinationen og udflugterne.

Drømmer I om en busrejse til Tyskland eksempelvis Berlin?

Et populært valg, når det kommer til rejser med bus, er Tyskland. En busrejse til Tyskland kan gå til mange forskellige byer. Der er masser af tyske storbyer, der byder på mange seværdigheder. Det kunne f.eks. være en busrejse til Berlin, hvor der er mange ting at se samt gode spisesteder og natklubber/barer.

Kontakt os for at høre mere

Vi kan tilbyde mange former for busrejser, så du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte dine behov for en turistbus eller ønsker til busudflugter. Ønsker du at høre mere om vores priser, giver vi gerne et uforpligtende tilbud, ligesom alle henvendelser naturligvis er helt uforpligtende.

Ring til os i dag på telefon 98 37 11 50 eller skriv til e-mail info@olesens-busser.dk.

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Google

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk