✓ Alle former for persontransport​

✓ Jævnlig kontrol af udstyr og busser​

✓ Sikkerhed og service i højsædet​​

Busture af længere varighed og endagsture med bus

Mangler du en bus til en eller flere busture? Eller er du ved at arrangere endags busture? Hos Olesens Busser står vi klar til at hjælpe med alverdens former for busture og længere busrejser

Vi holder til i Støvring, hvor vi hjælper mange af de lokale i Rebild Kommune. Derudover tilbyder vi mange endags busture til Aalborg og resten af Jylland.

Vi er dog ikke begrænset til disse områder. Vi tilbyder nemlig busture og endagsture med bus i hele Danmark. Skal du på en bustur til Tyskland, hjælper vi også gerne der. Vi tilbyder nemlig busture både lokalt og internationalt.

Endags busture med et yderst professionelt busselskab

Vi er et professionelt busselskab, der kan hjælpe med busture til en masse forskellige destinationer. Vi hjælper gerne med at arrangere busturen, hvis du for eksempel mangler inspiration til endags busture.

Vi står klar både med anbefalinger og kompetente chauffører, der er klar til at tage dig med på længerevarende busture og endags busture.​

Hvad koster endagsture med bus?

Prisen for endagsture med bus varierer fra kunde til kunde. Det afhænger meget af, hvor langt vi skal køre på de forskellige endags ture med bus og længere busture. Derudover afhænger det også af, hvor mange passagerer der skal være plads til i bussen.

Når du vælger at arrangere dine endags busture igennem os, kan vi sagtens tilbyde dig billige løsninger. Vi har nemlig konkurrencedygtige priser på busture.

Kontakt os for at høre mere om busrejser og endags busture

Vi kan hjælpe med busser og chauffører til alverdens former for endagsture med bus. Vi hjælper også gerne ved længere busture, hvis du f.eks. skal til udlandet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på endagsture med bus eller andre former for busture, er du velkommen til at kontakte os -også hvis du mangler inspiration til destinationen. Du kan kontakte os ved at ringe på 98 37 11 50 eller skrive til info@olesens-busser.dk

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på Google

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk