Busrejser og busture i ind- og udland​

​Når du skal planlægge busrejser for din virksomhed, en større gruppe af venner eller andet, kan vi hos Olesens Busser hjælpe dig.

​Vores administrationpersonale og professionelle chauffører er rutinerede i busrejser i ind- og udland og kan derfor hjælpe dig med at koordinere disse, så du som arrangør ikke skal bekymre dig om noget undervejs. Vi lægger vægt på, at I med vores bustransport får en behagelig tur.

Vi er medarrangør ved busrejser

Når man skal planlægge en busrejse, er der en del, der skal tages hensyn til i forhold til logistikken. Gennem vores mange år med buskørsel har vi erfaring med at få alle brikkerne til at falde på plads, og vi kan derfor hjælpe dig med at arrangere dine busrejser.

​Vi kan blandt andet hjælpe med at planlægge turen samt kørslen, hvis du skal arrangere rejser med bus. Vi kan foreslå gode udflugtsmål, hvad end rejsen foregår i Danmark eller i udlandet. Dertil kommer, at vores kompetente chauffører har kendskab til reglerne i de forskellige lande.

Vi samarbejder med rejseselskaber

I forbindelse med busrejser og –ture samarbejder vi med tre rejseselskaber. Det er Nilles rejser, Vitus rejser og Fogt rejser, som vi i mange år har haft et godt samarbejde med. Rejseselskaberne står for at arrangere hoteller og udflugtsmål, mens vi står for at få jer sikkert frem til feriedestinationen og udflugterne.

​Ring til telefon 98 37 11 50 eller skriv til e-mail info@olesens-busser.dk for at bestille busrejser i Danmark eller udlandet.

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottominfo@olesens-busser.dk