Kontakt Olesens Busser​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Taxa og taxakørsel i Rebild kommune

Hos Olesens Busser er det altid muligt at få fat på en taxa i Rebild kommune. Vi sender en taxa hurtigst muligt når du ringer på vores hovednummer 98 37 11 50. Vores taxa vognpark gør at vi har minimale ventetider på taxakørsel i hele vores lokalområde. Vi kører selvfølgelig også længere ture hvis vores kunder ønsker det.

Vores biler har plads til op til 8 personer. Dette gør det muligt for en større gruppe at tage af sted sammen.

Service i kvalitet ved taxa hos os

Vores chauffører er alle lokalkendte og har mange års erfaring med at køre taxa. Det gør at vi, ud over lokalkendskab, kan tilbyde et højt serviceniveau når du vælger at køre med taxa hos os.

Selvom vi har lokalområde i Rebild kommune kører vi taxa i hele Danmark. Derfor kan du også forudbestille en længere tur. Ved længere taxakørsler, såvel som små lokalture, er vores chauffører serviceminded og har et smil på læben. De er vant til omskiftelighed og håndterer alle situationer med høj professionalisme.

​Stor erfaring med taxakørsel

Vi har mange års erfaring med at holde drift af taxa og har derfor øget fokus på kvaliteten af vores ture samt at levere en professionelt service. Derfor kan vi ud over taxakørsel tilbyde dig turistkørsel, busrejser, handicapkørsel, buskørsel og meget mere.

Alle vores chauffører er rutinerede i at hjælpe ved alle former for personkørsel. Det sikrer dig en god tur fra dør til dør når du vælger taxakørsel hos os. Ring til 98 37 11 50 for at bestille en taxa.​

Olesens Busser på Google+​

Vi tilbyder følgende

Buskørsel

Taxikørsel

Handicapkørsel

Busrejser

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
9530 Støvring

Telefon: 98 37 11 50

CVR: 21305278

E-mail: Send en e-mail

Olesens Busser v/Oluf Nørregaard Nielsen
Hobrovej 172
9530 Støvring
Tlf.: 98 37 11 50
CVR: 21305278
E-mail: olesens-busser@post.tele.dk