Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Her vil alt hvad hvad vi får ind om Corona virus kunne findes.​

​​

Flexkørsel.

I samarbejde med Region Sjælland og Movia har Dansk PersonTransport lavet følgende brochure som vejledning til de, som skal køre danskere til test for corona. Retningslinjerne kan med fordel også bruges ved almindelig taxi-kørsel også.​

Klik her for at læse brochuren.

Vil du vide mere så kan du finde alt om corona på www.coronasmitte.dk​

Skilte til dørene i bussen i selv kan printe ud.

​Fordør.

Bagdør, regional og bybus.

Bagdør, skoleruter.

Region Nordjylland har gjort os opmærksomme på, at fra mandag den 27/4 kan vi få solokørsler med borgere, der skal køres til et drive-in testcenter for at blive testet for Covid-19.

Det sker som et led i, at borgerne forud fx en aftalt indlæggelse, tandlægeoperation etc. skal være testet for Covid-19. Borgeren vil forud være visiteret af fx egen læge til at blive testet.

​Det er derfor borgere der IKKE er konstateret smittet, men udelukkende skal testes, inden de skal i kontakt med sundhedspersonale i anden sammenhæng.

​Det er vigtigt, at I som chauffører ved at ved ankomst skal man følge testcenterets retningslinjer ift. indkørsel, parkering, evt. af- og pålæsning og sikkerhedsforanstaltninger.

Chaufføren skal være opmærksom på, at borgeren muligvis kan blive siddende på bagsædet og blive testet gennem vinduet. Chaufføren skal være forberedt på, at de ville kunne møde sundhedspersonale i værnemidler som dragter, handsker, visirmasker og mundbind. Personalet er påkrævet at benytte disse værnemidler, da der er en smitte risiko i forbindelse med udførelsen af testen. Der er ikke en øget risiko for chaufføren, hvorfor det ikke er påkrævet at han/hun benytter ekstra værnemiddel.​

Kontakt os​

Skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker et tilbud på buskørsel.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Olesens Busser v/Oluf Nørgård Nielsen

Hobrovej 172
​9530 Støvring

CVR: 21305278

phone-bottom  98 37 11 50

mail-bottom  info@olesens-busser.dk